Create-A-Park Mode Visual Glitches

Offline Chuckiepk

  • Upload Approved
  • Newbie
  • ****
    • Posts: 18
    • View Profile
I brought this up in the Discord already but not in the forum yet, but in the latest 2 or 3 updates I have noticed a few graphical glitches (mainly in the Create-A-Park mode) that seem to have started around October of last year.  I have noticed that when I place the block pieces next to each other in a row, there appears to now be "line seams" separating each of the parts that were not present before the updates.  In addition, there appears to be more bloom in some areas compared to what it was like before the updates.  To verify that it was not just my computer, I tried checking on my brother's laptop that did not have the new updates applied yet and it did not have these issues.  However, we updated the game right afterwards and the graphical glitches began appearing on his laptop too.  I have 2 screenshots that compare what it looks like now on my computer to what it looked like before the update on his computer.

My brother's game with an update from before the October 2020 update with no graphical issues:


My game and my brother's game with the current update with graphical issues:


Has anyone else run into these graphical issues with the latest few updates, or is it just our computers that this is happening to.


Offline rtx98

  • Newbie
  • *
    • Posts: 3
    • View Profile
I noticed this shortly after the update and I wrote about it on nfa, but apparently they still haven't done anything about it  :/


Offline warpig

  • Upload Approved
  • Jr. Member
  • ****
    • Posts: 90
    • View Profile
    • My website